Safari dag 1
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
19 Oktober 2004 | Tanzania, Dodoma
In de ochtend ontmoet ik mijn reismaten voor aankomende dagen, Gary uit Canada, Bernard uit Frankrijk en Wouter uit Haaren. David is de guide/driver en Lucas is de cook.
En als enige vrouw voel ik me al snel thuis tussen m'n harem.
We zijn onderweg en hebben lol, veel lol!! Ook de mannen voorin worden steeds losser en grappen en grollen lekker mee.
We beginnen in het Lake Manyara N.P.
We rijden en rijden tot dat we oog in oog staan met een Giraf. Wow!!!! Ooooh, Aaaaah. We gaan helemaal uit ons dak!
Camera's in aanslag en voel me al gauw een heuze Japanner. Ik schiet 1 rolletje van 36 vol aan Giraffen!!! Doe normaal! Ja echt! Ik wordt gek! En hopsakee, daar heb je familie Zebra, de familie Olifant en meer van dat soort spul. We krijgen er geen genoeg van en David en Lucas liggen al onder de auto..! Alsof we nog nooooit een Olifant hebben gezien!
MAAR WE GENIETEN!!
Aangekomen op de eerse camping kookt Lucas een lekker maaltje. We kletsen wat bij kaarslicht en spelen nog een spelletje pool voor we de tent inkruipen.