Spannend!
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
18 Oktober 2004 | Tanzania, Arusha
Bij aankomst op Kili-airport was daar geen bus, geen taxi, dus maar gelijk de reizigerstrucs uit de kast.
De erge lekkere en zeer charmante Afrikaan die naast mij zit in het vliegtuig van Nairobi naar Kili biedt mij aan om mee te rijden naar Arusha. En zo gaat 't, en zo gaat 't altijd en altijd en overal, meestal dan ;-) Heerlijk! Dat is reizen!
Regen, regen, regen en gelukkig heb ik mijn rode laarsjes meegenomen...
Ondanks het druilerige weer krijg ik een goede indruk van de omgeving. Het voelt goed! Iedereen loopt langs de kant van de weg en op straat, palmbomen, bananenbomen, kindertjes op moeders rug, mannen met zware karren en alles zoooo groen! En dan die rode aarde! het is net nie echt nie.
En we zijn nog geen 1/2 uur onderweg of er wordt voor ons een hond en kind aangereden, en dan voelt het even minder goed, maar dat is helaas ook Afrika....
We rijden vrolijk verder, want niemand maakt zich er echt druk om, dus wij ook niet. Al stoppen we wel even om te zien of het geen bekenden van me zijn die in de over de kop geslagen auto zitten.
En dan rond 11 uur 's ochtends komen we eindelijk aan in de stad Arusha. Pffff, heel moe, af laten zetten bij Hotel Meru Inn, inchecken, doucheje, bedje en even de oogjes dicht zzzzzzzzzzzz.